• Ξεκίνησε το Θρυλικό Ταξίδι!
  • Τορόντο - Σικάγο - Μινεάπολις... εκεί παίζει μπάλα ο ΘΡΥΛΟΣ το καλοκαίρι!
  • 24 Ιουλίου - 4 Αυγούστου... Απολαύστε το μεγαλείο του ποδοσφαίρου!
"Legendary" greatness that surpasses boundaries! - Κεντρική Εικόνα

«Θρυλικό» μεγαλείο πέρα από τα σύνορα!

Ο μικρός Γρηγόρης Σταύρου είναι ένα παιδί με ειδικές ικανότητες που τρέφει μεγάλη αγάπη για τον Θρύλο. Όταν, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι η ομάδα μας θα δώσει τον πρώτο αγώνα της για το International Champions Cup απέναντι στη Μίλαν στο Τορόντο, το… ραντεβού κλείστηκε, έτσι ώστε το όνειρο του μικρού Γρηγόρη, να γνωρίσει από κοντά την ομάδα, να γίνει πραγματικότητα (θυμηθείτε το θέμα και το βίντεο ΕΔΩ)!

Η ιδιαίτερη αυτή κίνηση δεν πέρασε απαρατήρητη. Η ιστορία του μικρού Γρηγόρη και η συνάντηση με την ομάδα μας έκανε τον γύρο των social media κι έφτασε να γίνει θέμα ακόμα και στο δημοφιλές δίκτυο CBC του Καναδά, που πρόβαλε την ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ξεκινάει κάνοντας λόγω για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Γρηγόρη και ότι φρόντισε ερχόμενος στο Τορόντο να τον φιλοξενήσει στην προπόνηση της ομάδας. Γίνεται αναφορά στην πορεία του Γρηγόρη τα τελευταία χρόνια και πως η αγαπη για το ποδόσφαιρο τον έχει βοηθήσει, ενώ φιλοξενούνται και δηλώσεις των γονιών του που κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στην αγάπη που τους έδειξε ο σύλλογός μας κάνοντας αυτό το «δώρο» στον γιό τους.

Δείτε το ρεπορτάζ του CBC News:

Join us on
Follow us on
Subscribe to
Follow us on
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
Όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας στο mail σας
Copyright © 2014 - Olympiacos.org